Menu
ATZ levert continuïteit

Over ATZ aandrijftechniek

ATZ in het kort.

ATZ Aandrijftechniek B.V. bestaat sinds jaar en dag uit twee verschillende divisies. De ene divisie is onze machinefabriek waar de realisatie van nieuw te bouwen machines plaatsvindt en waar wij ook revisies uitvoeren aan bestaande installaties of componenten. De andere divisie is onze voorraadhoudende technische groothandel. Deze combinatie maakt ATZ Aandrijftechniek B.V. uniek in de markt. Het combineren van de beide bedrijfstakken biedt ons de mogelijkheid om onze klanten zo optimaal mogelijk te bedienen. Zowel het leveren van losse componenten alsmede een compleet samengebouwde machine bestaat bij ATZ Aandrijftechniek B.V. tot de mogelijkheden. De engineering van een samengebouwde machine wordt compleet door ons uit handen genomen.

ATZ Aandrijftechniek B.V. heeft zich gespecialiseerd op de gebieden hydrauliek, pneumatiek en aandrijftechniek.

Ook kunt u gebruik maken van onze allround servicemonteurs. Deze beschikken over specialistische meetapparatuur, zowel op hydrauliek, pneumatiek als op aandrijftechnisch vlak. Voorbeelden hiervan zijn bv. digitale uit lijn apparatuur en digitale hydraulische meetapparatuur.

ATZ Duiven is een groothandel en machinefabriek.

Groothandel

Zoals reeds vermeld levert ATZ losse onderdelen die benodigd zijn in hoofdzaak in de industrie en landbouw. Dit kunnen o.a. zijn lagers, kettingwielen, hydraulische componenten, hydraulische slangen, pneumatische componenten etc. Door contacten rechtstreeks met de fabrikanten kunnen deze componenten door de groothandels tak zeer goedkoop aangeboden worden. Klanten die ATZ kennen weten, dat ze als men een technische oplossing zoekt, dit probleem gerust bij ATZ kan neerleggen. ATZ heeft in bijna alle gevallen wel een technische oplossing..

Machinefabriek

Als machinefabriek worden voor de klant diverse werkzaamheden verricht zoals o.a. verspannende-, frees-, kotter-, las-, assemblagewerkzaamheden en het verrichten van werkzaamheden bij de klant zelf. Ook worden bij deze machinefabriek nieuwe onderdelen of machines vervaardigd. Dit indien nodig met het verplichte CE-keurmerk. Maar ook reparaties van machines, hydraulische cilinders, pompen, ventielen etc… vinden hier plaats. Ook levert ATZ regelmatige specialisten voor diverse hydraulisch en mechanische werkzaamheden bij de opdrachtgever ter plaatse. Dit kan variëren van vervangen van onderdelen (bv. Uitwisselen hydraulische cilinders) tot het compleet installeren van een hydraulische installatie met bijbehorende leidingwerk. Het sterke punt van de unieke combinatie groothandel en machinefabriek is dat men niet alleen een product of component koopt maar tevens ook de bewerking of montage of het eindproduct aangeleverd krijgt.

Mobiele slangen bus.

ATZ Duiven beschikt over meerdere mogelijkheden om ter plaatse bij u hoge druk slangen te fabriceren. Al deze slangen krijgen een kenmerk mee, zodat altijd te achterhalen is wanneer deze slangen zijn gefabriceerd en tot welke druk deze geschikt is.

24 uur’s service

ATZ bestaat al meer dan 25 jaar en is een bedrijf die zich zeer flexibel opstelt naar de industrie. Door de constructie van het bedrijf is men in staat om snel in te springen op vraag en aanbod voor leveringen van onderdelen en componenten alsmede uit te voeren diensten van uit de markt. “Dit 24 uur per dag” Door de 24 uur’s dienst is ATZ in staat zijn huidige en nieuwe opdrachtgevers te voorzien van een optimale service.

© ATZ Aandrijftechniek b.v. Alle rechten voorbehouden

Website door Friks Web & Marketing | Sitemap