Menu
ATZ levert continuïteit

Hydraulische olietanks uit gegoten aluminium

De hydraulische tank met de nominale maat NG 130 is de tot nu toe grootste in serie geproduceerde tank uit gietaluminium met een nuttig volume van 123 l prozac fluoxetine. De tank heeft een gering gewicht en een eenvoudig gebruik en maakt de toepassing van in oliekoeler in veel gevallen overbodig.

Met deze tank heeft ATZ de productreeks van de aluminium tanks met nominale maten van NG 3,5 tot NG 70 uitgebreid met een maat die interessante voordelen biedt. De ongelakte aluminium tanks met NG 130 nominale maat hebben een gering eigen gewicht van 25 kg. Ze zijn eenvoudig in gebruik en stapelbaar, geschikt voor het aanbrengen van ingebouwde stalen schotten en ze vallen op door een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

Speciale olietanks

Door de gecalculeerde dunwandige tankconstructie heeft de NG 130 een ‘ingebouwd’ koelvermogen van 2,1 kW bij een temperatuur van 40 oC. Verder levert het bedrijf klantspecifieke speciale tanks uit aluminium en staal die, afhankelijk van de toepassing, kunnen worden voorzien van speciale coatings.

© ATZ Aandrijftechniek b.v. Alle rechten voorbehouden

Website door Friks Web & Marketing | Sitemap